ΤΟ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΜΑΣ - kerkinifarm

Go to content

Main menu:

ΤΟ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΜΑΣ

ΤΟ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΜΑΣΤο 2008 αποφασίσαμε να αναπτύξουμε την οικογενειακή μας επιχείρηση στον τομέα της τυποποίησης προϊόντων κρέατος, για να δώσουμε την δυνατότητα στον καταναλωτή να προμηθευτεί τα προϊόντα μας, (βουβαλίσιος καβουρμάς, βουβαλίσια λουκάνικα, καπνιστά λουκάνικα κ.τ.λ.) σε όλη την Ελλάδα.
Έτσι δημιουργήσαμε ένα μικρό αλλά υπερσύχρονο εργαστήριο με όλες τις προδιαγραφές πιστοποίησης ποιότητας ISO 22000.
Σ’ αυτό το εργαστήριο τεμαχίζουμε παρασκευάζουμε και τυποποιούμε τα προϊόντα μας με περίσσιο μεράκι. Χρησιμοποιούμε μόνο ντόπια κρέατα της περιοχής μας και αγνά, φυσικά και όχι χημικά υλικά.


Σε μία εποχή που τα διατροφικά σκάνδαλα απειλούν καθημερινά την υγεία των καταναλωτών και η ποιότητα των τροφίμων τίθεται καθημερινά υπό αμφισβήτηση, η Papadopoulos - Kerkinifarm και το κρεοπωλείο μας, πάντα με ολόφρεσκα και μόνο ντόπια κρέατα από την περιοχή μας, με  πείρα και γνώση στο κρέας και στην τυποποίηση, έρχεται να καλύψει τις καθημερινές διατροφικές σας ανάγκες και τις γευστικές σας αναζητήσεις.
Με σκοπό πάντα την άψογη εξυπηρέτηση των πελατών μας με υπευθυνότητα και μοναδικό στόχο της παραγωγής μας την ποιότητα, χρησιμοποιούμε μόνο αγνά, φυσικά και όχι χημικά υλικά και σας εγγυώμαστε την άριστη ποιότητα των προϊόντων μας.  
Θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά στο κατάστημα μας για να δοκιμάσετε τον βουβαλίσιο καβουρμά και τα αλλά προϊόντα μας, για να διαπιστώσετε και εσείς οι ίδιοι την υψηλή τους ποιότητα.

ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ


Το κρεοπωλείο μας
θα το βρείτε στο χωριό Κερκίνη Σερρών.
Είμαστε ανοιχτά
Δευτέρα - Σάββατο 8:00 με 14:30 & 17:30 με 20:30
εκτός Τρίτης απόγευμα,
και Κυριακή 9:30 έως 15:30

 
 
 
 
Επικοινωνία - Μετάφραση

     

 
 
 
 
 
 
 
Back to content | Back to main menu