ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ KERKINI FARM - kerkinifarm

Go to content

Main menu:

ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ KERKINI FARM

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ
24-6-2014 - SOFETO ΓΕΥΣΕΙΣ ΥΓΕΙΑΣ

Μαζί σας ξανά.
Τι σας έχω σήμερα?
Μα τι άλλο?
Ένα ακόμα ταξίδι στην γευστική Ελλάδα!
Από τη Λέσβο στη Σύρο, απ' την Ροδόπη στο Αιτωλικό και τώρα στην Κερκίνη!
Τέτοιες βόλτες όμως ανά την Ελλάδα είναι η χαρά μας, ανακαλύπτουμε συνεχώς νέες, μοναδικές γεύσεις, που μόνο η Ελληνική γη μπορεί να μας προσφέρει!



 
 
 
ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2013

Το νέο βίντεο, παρουσιάζει τη νέα μας καμπάνια στις συσκευασίες και την αλλαγή εποχής στο πέρασμα από την «Φάρμα Κερκίνης Κρεοπωλείο ο Μπίλης» στην «Kerkini farm»



 
 
 
19-11-2012 - ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΓΙΑ "Ο ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΕΡΚΙΝΗΣ"

Συνέντευξη του Βασίλη Παπαδόπουλου, ιδιοκτήτη της Kerkini farm, στην εκπομπή της Μάγιας Τσόκλη, Ταξιδεύοντας με την Μάγια "Ο παράλληλος κόσμος της Κερκίνης"

 
 
 
ΛΙΜΝΗ ΚΕΡΚΙΝΗ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΒΟΥΒΑΛΙ (ΝΕΡΟΒΟΥΒΑΛΟΣ)

Το Eλληνικό βουβάλι (Bubalus bubalis) και η λίμνη Κερκίνης από το trip-travel.gr
Μίλησα με τον κ. Παπαδόπουλο Βασίλη, ιδιοκτήτη της
"Φάρμας Κερκίνης" μιας μικρής οικογενειακής επιχείρησης, που βρίσκεται στο βορειοδυτικό τμήμα της λίμνης Κερκίνης, στους πρόποδες του όρους «Κρούσια».

Διαβάστε όλο το άρθρο.

01-05-2012 - ΚΑΒΟΥΡΜΑΣ ΚΕΡΚΙΝΗΣ ΣΤΟ TOP 20 ΤΟΥ ICOOK GREEK

Παραδοσιακό αλλαντικό κυρίως από τη βόρεια Ελλάδα και ιδιαίτερα τη Θράκη.
Αποτελείτε από βρασμένα κομμάτια κρέατος ανακατεμένα μαζί με το ζωμό τους.
Μοιάζει λίγο με πηχτή, αλλά η υφή του είναι πιο συμπαγής.
Τρώγεται ωμός, κομμένος σε μικρούς κύβους και συνοδεύεται μοναδικά με ένα ξινόμαυρο κόκκινο κρασί.
Συνδυάζεται με πράσα, σέλινο και με λάχανο φρέσκο ή τουρσί στη κατσαρόλα, πασπαλισμένο με άφθονο μπούκοβο.

01-12-2011 - GOURMET ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ - H "ΦΑΡΜΑ ΚΕΡΚΙΝΗΣ" ΣΤΑ ΠΑΝΩ ΤΗΣ

Καβουρμάς Βουβαλίσιος.
Από την Κερκίνη και τον Βασίλη Παπαδόπουλο, ωραίο κρέας με ανάλαφρη αίσθηση, μικρή περιεκτικότητα σε λίπος, χωρίς πολλά μπαχαρικά.
Σερβίρεται σκέτος καθώς και περασμένος από ένα τηγάνι χωρίς λιπαρά η σε μια πλούσια ομελέτα.

Η ΚΑΠΑΡΗ, ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ 22, ΕΞΑΡΧΕΙΑ, ΤΗΛ. 2110104240

Λουκάνικο Βουβαλίσιο.
Καπνιστό, από την "ΦΑΡΜΑ ΚΕΡΚΙΝΗΣ" και τον Βασίλη Παπαδόπουλο, έχει ωραία πιπεράτη γεύση, ελάχιστο λίπος και ευδιάκριτο αρωματικό κάπνισμα.
Θέλει λίγα λεπτά στο γκριλ ή σε τηγάνι δίχως λιπαρά για να αναδείξει τα αρώματά του.
Θα το έβλεπα και σε όσπρια αλλά και σε τάρτα.

ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΜΟΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΓΡΑΒΙΑΣ 2 ΚΑΙ ΕΜΜ. ΜΠΕΝΑΚΗ, ΕΞΑΡΧΕΙΑ, ΤΗΛ.2103818846

 
 
 
 
Επικοινωνία - Μετάφραση

     

 
 
 
 
 
 
 
Back to content | Back to main menu